Begravningsbyrå i Norrköping

Din trygga begravningsbyrå i Norrköping

Hos Fria Begravningsbyrån i Norrköping får ni all hjälp som har med begravning och juridik att göra. Det är viktigt att ni som anhöriga känner er trygga och tillsammans skapar vi en begravningsceremoni som blir som personen ni förlorat skulle ha önskat och att ni som sörjer får ett fint och vackert minne av begravningen. Vårt mål är att driva en begravningsbyrå i Norrköping där engagemang, service och kvalitet är i fokus men till en rimlig kostnad för alla. Vi guidar er i era val för att ordna en fin och minnesvärd begravning och tillsammans skapar vi ett avsked som hedrar just din närstående.

Kyrklig eller borgerlig begravning

Har den avlidne varit medlem i Svenska kyrkan är det vanligt att man har en kyrklig begravning. Den brukar då äga rum i kyrkan eller i ett kapell.  Anhöriga kan samtala med prästen innan begravningsgudstjänsten för att bestämma vilka psalmer som skall sjungas, om musik skall spelas och andra önskemål.

En borgerlig begravning kan man välja oavsett vilken religion eller tro den avlidne haft i livet. Det är en ceremoni där man själv kan välja hur begravningsakten skall utformas. Akten kan genomföras i ett kapell, utomhus, i hemmet eller på annan plats där det är praktiskt möjligt-

En värdig Begravning till rimlig kostnad

I vårt uppdrag ingår det att vi tillsammans planerar begravningen efter era önskemål och förutsättningar. Ni får sen en offert på hela kostnaden som ni måste godkänna, allt så att ni skall känna er säkra och trygga med era val. Kostnaden baseras främst på era personliga val och önskemål om begravningsaktens utformning. Val av kista, urna, blommor, storlek på dödsannonsen, om ni önskar solosång och kanske en minnesstund med kaffe och kaka efter ceremonin.

Ni kan antingen välja ett av våra färdiga begravningspaket eller skräddarsy en begravning utifrån egna önskemål och behov.
Se våra olika begravningsval här.

Hur mycket kostar en begravning i Norrköping?

Vi har färdiga begravningspaket från 6950kr
Se begravning prislista här.

Vem betalar för en begravning?

Dödsboet betalar för begravningen.
Saknas det medel från dödsboet kan man söka bistånd från kommunen.

Vi hjälper dig med begravning i Norrköping

Boka ett personligt möte på vår begravningsbyrå i Norrköping.  I en trivsam och lugn miljö på Albrektsvägen 125C samtalar vi om era tankar och önskemål kring begravningen. Vi har lång erfarenhet av att anordna olika typer av begravningsceremonier. Vi finns här för att underlätta och vägleda er genom hela processen. Vi gör även hembesök och erbjuder gratis rådgivning på telefon eller online.

Begravningsbyrå i Norrköping
Besök vår begravningsbyrå i Norrköping