Våra begravningsval

Våra begravningsval

Vi har märkt en ökad efterfrågan och ett behov av tydliga förslag på hur en begravningsceremoni kan utformas och vad den kan komma att kosta. Helt enkelt ett sätt att minska antalet val och beslut.

I våra tre olika alternativ ingår det som är grundläggande inför en kremationsbegravning eller jordbegravning. Möjlighet finns att göra tillval när det gäller kista, urna eller en viss typ av blommor.

Vi hjälper dig gärna att designa en personlig och informativ annons.

Har du egna tankar om hur avskedet ska utformas? Vi välkomnar dina idéer och din delaktighet.

 

 

FRIA EGET VAL
Tradionellt besök på begravningsbyrån

För dig som på traditionellt sätt vill boka ett personligt möte med oss på Fria Begravningsbyrån.

I en trivsam och harmonisk miljö samtalar vi om tankar och önskemål kring begravningen. Ibland finns den avlidnes egen uttryckta vilja som stöd för beställningen, om inte så är det upp till dig som efterlevande att avgöra hur begravningen ska utformas.
Vi har lång erfarenhet av att arrangera olika typer av begravningsceremonier, ibland med de allra närmaste närvarande eller för lite större sällskap. Vi finns här för att underlätta för dig och vägleda genom hela planeringsprocessen.

Vårt mål som begravningsrådgivare är att med genuin omtanke skapa trygghet i en stund då livet förändras. Vi vill ge dig tid och rum att sörja samtidigt som vi tillsammans förbereder en ceremoni med hänsyn till önskemål och förväntningar. Du får naturligtvis känna dig fri att välja hur mycket hjälp du vill ha av oss och om det är något du vill och mår bra av att ordna med själv.

Det är värdefullt även för oss att varje begravning blir en stund att minnas och bevara i hjärtat.

Våra skräddarsydda färdiga Begravningsval

FRIA DIREKT

8 990 kr

FRIA STANDARD

14 990 kr

FRIA PREMIUM

17 990 kr

Kontakta oss för ett möte eller få en en kostnadsfri rådgivning